Suomipop Festivaali keräsi 24 000 juhlijaa

Festarit · Stara.fi

Suomipop Festivaali kiinnosti kotimaista yleisöä tänäkin vuonna, sillä nyt jo kahdeksatta kertaa Jyväskylän Lutakonaukiolla järjestetty festivaali keräsi yhteensä 24.000 juhlijaa. Pääosin aurinkoisessa säässä vietetty kolmipäiväinen tapahtuma toi Jyväskylään kotimaiset supertähdet.

Suurimman yleisömeren ja yhteislaulun saivat aikaan Suomen kovin poptähti Antti Tuisku, Pate Mustajärven luotsaama Popeda, JVG, Juha Tapio ja Sanni. Illan ja koko festivaalin päätti Cheek. Yleisö sai nauttia spesiaalikeikoista, kun JVG:n kanssa lavalle nousi Reino Nordin ja Elastisen keikalla vieraili kotimaamme suosituin stand up -koomikko Sami Hedberg.

Klamydian setin aikana biisiin yhtyi Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontaja ja näyttelijä Jaajo Linnonmaa. Päivittäin yleisöä on ilahduttanut ja laulattanut keväällä debyyttilevynsä julkaissut Radio Suomipopin Hovimuusikko Ilkka.

Radio Suomipop juhlii tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan ja aamuohjelma Aamulypsy viettää 10-vuotisjuhlaa. Suomipop festivaali vietetään Jyväskylän Lutakonaukiolla jälleen heinäkuussa 2017.