Selfie-isä iski jälleen – tyttären somekuvista entistäkin oudompia versioita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat joutuvat tänä päivänä hyväksymään sen, että sosiaalinen media ja sen mukana nousevat lieveilmiöt tulevat olemaan iso osa omien lasten arkea. Perheenisä Chris Martin nousi aiemmin median valokeilaan toistettuaan hänen tyttärensä ottamat seksikkäät selfie-kuvat.

Selfie-isänä tunnettu Chris Martin huvitti ihmisiä julkaisemalla itsestään kuvia, joissa hän matki tyttärensä ottamia herutuskuvia. Kuvien tuoma julkisuus ei ilmeisesti ollut tälle isälle vielä tarpeeksi oman näkökantansa esittämiseen vaan isä on nyt vienyt kuvat vielä hiukan pidemmälle.

Nyt tytär Cassie Martin on julkaissut Facebook-sivuillaan uuden kuvan, jossa nähdään jälleen hauska isän tekemä versio tyttären kuvasta. Tällä kerralla isä oli toistanut kuvan, jossa Cassie on poikaystävänsä kanssa. Isän ottamassa kuvassa poikaystävän osaa esittää puhallettava miesnukke, jolle isä on pukenut valkoisen paidan ylle ja mustan tuuhean peruukin nuken päähän.