Teinivaimo Courtney Stodden sai keskenmenon – mies 34 vuotta vanhempi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimon tittelin ikuisiksi ajoiksi osakseen saanut Courtney Stodden on 34 vuotta nuorempi kuin aviomiehensä näyttelijä Doug Hutchinson. Pariskunnan avioliitto on ollut yhtä vuoristorataa, mutta nyt se koki kaikista ikävimmän takaiskun. 21-vuotias Cortney Stodden sai keskenmenon.

Teinivaimona, aikuisviihdetähtenä ja realitytähtenä tunnettu Courtney Stodden sai keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Hän ja 56-vuotias Doug Hutchinson ovat surun murtamia. Pari tiedotti asiasta People-lehden välityksellä. He pyytävät ihmisiä kunnioittamaan yksityisyyttä asiassa, mutta etenkin Courtney jakaa tuntemuksiaan estoitta sosiaalisessa mediassa.

Viisi vuotta naimisissa olleet Courtney Stodden ja Doug Hutchinson erosivat hetkellisesti vuonna 2013. Tällöin pariskunnan suhde ei toiminut ikäerosta johtuvien erimielisyyksien vuoksi. Povipommi kuitenkin palasi pian näyttelijämiehensä kainaloon. 21-vuotias Courtney Stodden on amerikkalainen TV-persoona, joka herätti vuonna 2011 hämmennystä naimalla alaikäisenä näyttelijä Doug Hutchisonin. Krista Keller allekirjoitti tällöin naimaluvan 16-vuotiaalle tyttärelleen.