Horoskooppi paljastaa parhaan seksiasennon

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Horoskoopit on tarkoitettu lähinnä viihteelliseksi luettavaksi, mutta joidenkin mielestä niistä voi saada suuntaa-antavia neuvoja tai vinkkejä tulevaan. Jokainen ihminen saa horoskoopin syntymähetkensä tähtitaivaan mukaan, ja planeettojen asennot saattavat uskomusten mukaan määritellä tarkasti luonteenpiirteitä.

Horoskooppimerkkien perusteella toimivan Align-deittipalvelun luoneet Aliza Kelly Faragher ja Helen Grossman ovat nyt paljastaneet, mitkä asennot sopivat parhaiten kullekin horoskooppimerkille sänkypuuhissa.

Oinas: Sodan Jumalan symboli jo itsessään kertoo, että oinaat rakastavat voittamista. Takaapäin tapahtuva doggy style on omiaan horoskoopimerkin edustajille, sillä asennossa pääsee näyttämään kiihkon energisesti ja antautua raa’alle intohimolle.

Härkä: Rakkauden ja rahan planeetta Venus hallitsee härän merkkiä. Härkä on sensuelli seksikumppani, joka rakastaa romantiikkaa ja kaikkien aistien käyttämistä. Härät voivat rakastella vuorokauden ympäri ja perinteinen lähetyssaarnaaja sen eri muodoissaan on paras asento. Spesiaalijuttuna on ruokien ja herkkujen nauttiminen kumppanin iholta.

Kaksoset: Seksuaalisesti kokeilunhaluiset kaksoset sopivat erityisesti kolmen kimppaan. Merkin raivokas energia näkyy myös rakastelun aikana, eikä heille tuota vaivaa siirtyä seksiasioissa tuumasta toimeen. Kaksoset osaavat johdatella kumppaninsa nopeasti kohti ikimuistoisia petipuuhia.

Rapu: Ravut ovat herkkiä ja arvostavat yksityisyyttään. He viihtyvät parhaiten lusikka-asennossa halaillen ja rakastellen. Merkin edustajilta saattaa mennä hetki lämpenemiseen, mutta huumaan päästessään he tarjoavat partnerilleen parhaimmat puolet itsestään. Ravut elävät rakkaudesta.

Leijona: Seksikkäät hallitsijat eivät tyydy pelkkään aktiin – he haluavat kerralla koko paketin. Leijonille sopii parhaiten hotellissa harrastettu seksi, koska tunnelma on olennainen osa rakastelua. Hemmottelu, kuohuva juoma ja kylpytakit virittävät kissapedon tunnelmaan, jossa kumppani saa tuntea todellisen rakkauden huuman.

Neitsyt: Rauhallisesti rakasteluun suhtautuvat neitsyet haluavat virittäytyä tunnelmaan seksiviestejä lähettelemällä. He saattavat vaihdella seksiviestejä kauankin ennen varsinaista aktia. Täydellisyyttä tavoittelevat merkin edustajat haluavat olla varmoja seksikumppanistaan ennen tosielämässä tapahtuvaa rakastelua.

Vaaka: Karsimaattiset vaa’at haluavat pitää myös seksin tasapainossa ja parhaiten heille sopii herkullinen 69-asento. Rakkauden planeetta Venuksen ohjailemalle merkille on tärkeää, että hänen makuuhuoneessaan kaikki nauttivat yhtä suurella intensiivisyydellä.

Skorpioni: Kiihkeät skorpionit käyttäytyvät myös makuuhuoneessa ”kaikki tai ei mitään” -asenteella. Merkin edustajat saattavat tarjota kumppanilleen ikimuistoisen yön, mutta hylätä heidät seuraavana päivänä. Skorpioneille sopivat parhaiten kokeelliset sessiot ja uudet kokemukset. He pitävät roolileikeistä ja pikkutuhmista peleistä.

Jousimies: Spontaaneja tilanteita rakastavat jousimiehet haluavat harrastaa seksiä julkisilla paikoilla. Kiinnijäämisen pelko tuo sopivan seikkailunmaun aktiin. Merkin edustajille on tärkeintä, että seksi ei ole tylsää ja rutinoitunutta.

Kauris: Mikäli haluaa pitkiä esileikkejä ja nautinnollisia rakastelusessioita, kannattaa kumppaniksi valita horoskooppimerkki kauris. Työtä pelkäämättömät merkin edustajat ovat kiinnostuneita makuuhuoneen valtapeleistä ja oman seksuaalisuutensa laajentamisesta. Heille parasta seksissä on se, että rakastelulle annetaan aikaa.

Vesimies: Hauskanpitoa rakastavat vesimiehet nauttivat sängyssä tapahtuvasta ratsastussessiosta. He saattavat lisätä aktiin nautintoa rooliasujen avulla, ja ottaa ilon irti myös sängyssä. Vesimiehiltä ei puutu mielikuvitusta makuuhuoneessa.

Kalat: Unelmiinsa mielellään uppoutuvat kalat nauttivat, kun he saavat tyydyttää kumppaniaan suullaan. Heille suuseksi on kaikista mieluisin seksin muoto myös saavana osapuolena. Kalat tekevät kaikkensa rakkaansa tyydyttääkseen, mutta heille kannattaa antaa mahdollisuus omien fantasioiden toteuttamiseen.

Lähde: Bustle