Isä selitti terrori-iskun pikkupojalleen – video vetää jokaisen hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime aikoina tehty useita raukkamaisia terrori-iskuja, joissa on menehtynyt aikuisten lisäksi myös lapsia. Lasten on kuitenkin vaikea ymmärtää terrorismin käsitettä ja miten sitä vastaan voidaan taistella. Nyt verkossa eräs perheenisä kiteyttää sen pojalleen.

Verkkovideolla isä ja poika ovat tuomassa kukkia terrori-iskun tapahtumapaikalle, kun heidät pyydetään televisiokanavan haastatteluun. Toimittaja kysyy pojalta onko tämä ymmärtänyt mitä on tapahtunut, johon poika vastaa ”todella pahojen miesten” olleen asialla.

Sen jälkeen poika kertoo perheensä joutuvan muuttamaan, mutta isä korjaa harhaluulon. Sen jälkeen isä onnistuu kiteyttämään upeasti miksi he tuovat paikalle kukkia ja kynttilöitä.