Luontotutkija antoi valtavan rukoilijasirkan pistää kasvoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rukoilijasirkat tunnetaan niiden näyttävästä puolustautumisesta, joka muistuttaa hieman itämaisia kamppailulajeja. Sirkat käyttävät eturaajoissaan olevia teräviä piikkejä sekä itsensä puolustamiseen että saalistamiseen.

Tuoreella videolla luontotutkija ja Brave Wilderness -ohjelman juontaja Coyote Peterson antaa sirkan satuttaa itseään tieteen nimissä. Mies päästää rukoilijasirkan lähelle kasvojaan, jolloin hyönteinen käyttää eturaajojaan pistääkseen häntä nenään.

Coyote myös antaa ruokoilijasirkan kävellä kasvoillaan. Miehen mukaan hän pystyy tuntemaan ötökän jakoissa olevat pienet koukut, joiden avulla se kiipeää ketterästi pinnalla kuin pinnalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat