Luke Skywalkerin esittäjä ulkoilutti puudeliaan – tunnistatko miehen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Star Wars -elokuvasaaga on noussut viime vuosina historiansa suurimpaan kukoistukseen, kun Disney osti elokuvasarjan oikeudet. Uusia elokuvia, sarjoja ja oheistuotteita tulee tasaisesti lisää. Ensimmäisissä Star Wars -elokuvissa Luke Skywalkeria näytellyt Mark Hamill on edelleen aktiivinen näyttelijä.

Eilen hänet kuvattiin ulkoiluttamassa koiraansa Lontoossa. Näyttelijä huomasi myös, että häntä kuvataan, eikä vaikuttanut kovin tyytyväiseltä siihen. Syynä oli ehkä se, että näyttelijä oli matkalla tilaisuuteen, jonne ei saanut viedä koiria, joten hänet käännytettiin ovelta.

64-vuotias Mark Hamill tunnetaan Skywalkerin hittiroolinsa lisäksi myös Jokerin äänirooleista Batman-elokuvissa.

Splash
Splash
Splash
Splash