Mies kyllästyi Pokemon Go -pelaajiin – sivalsi tunkeilijoita viestillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aniharva on voinut välttyä Pokemon Go -peliä koskevilta uutisilta tai ilmiöiltä. Maailmanhistorian suosituimmaksi peliksi viikossa noussut applikaatio on jo ehtinyt aiheuttaa närää pelimaailmaa vieroksuvien joukossa. Yksi mielensä pahoittajista on kanadalainen mies, joka on kyllästynyt hänen pihallaan vaelteviin pelaajiin.

Netissä leviää viraalina kuva, jossa vancouverilainen mies pyytää Pokemon Go -pelaajia hankkimaan elämän ja pysymään poissa hänen pihaltaan. Mies on ripustanut lapun yksityisen alueen piha-aitaan. Hänen mielestään taskuhirviöiden metsästäminen on yksi aikansa typerimmistä ilmiöistä.

Hän listaa Pokemon Go -pelin samaan kastiin muun muassa MC Hammerin housumuodin, Crystal Pepsin, Macarenan, Yhdysvaltain presidentti George W. Bushin ja CSI: Miamin kymmenen tuotantokauden kanssa. Katkeransuloinen lappu kehoittaa pelaajia menemään läheiseen anniskeluravintolaan oluelle miettimään elämäntarkoitusta. Osa nettiselaimista on ottanut käyttöön lisäosan, jonka avulla voi piilottaa kaiken Pokemon Go -peliin liittyvän sisällön.