Samaan aikaan Floridassa: Mies yritti ryöstää toisen sähkökitaralla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridan Fort Lauderdalesta kantautuu jälleen erikoisia rikosuutisia. 23-vuotias mies oli syyllistynyt aseellisen ryöstöön ja tekovälineenä oli miehen sähkökitara. Uhri toimitettiin ensiapuun, koska hän sai rytäkässä tikkejä vaatineen viillon käsivarteen.

Daniel Wolfe -niminen mies oli kävelemässä kirjastoon kannettava tietokone kainalossa. Yhtäkkiä paikalle saapui Edward J. Chestnut III, joka yritti napata 55-vuotiaan miehen tietokoneen itselleen. Chestnut III löi Wolfea sähkökitarallaan, mutta uhri onnistui väistämään päähän kohdistuneen iskun käsivarrella torjumalla.

Valitettavasti kitara aiheutti ikävän viillon ihoon. Wolfe onnistui soittamaan hätänumeroon ja kitaraa aseena käyttänyt ryöstäjä pääsi pakoon ilman saalista. Poliisi löysi rikollisen myöhemmin ja hänet on pidätetty aselllisesta ryöstöstä epäiltynä 5.000 dollarin takuusummaa vastaan, Sun Sentinel -lehti uutisoi.