Olivia Wilde julkaisi bikinikuvansa – vatsa pullottaa jo melkoisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

32-vuotias näyttelijätär Olivia Wilde odottaa toista lastaan hänen miehensä Jason Sudeikisin kanssa. Wilde esitteli kauniisti pyöristynyttä raskausvatsaansa julkaisemassaan Instagram-kuvassa, jossa nainen oli ilman paitaa.

Julkaisemassaan kuvassa Olivia Wildella on yllä vain musta bikinien yläosa, joka antaa vauvamasun näkyä kauniisti. Wilde näyttää hehkuvan raskautensa aikana ollessaan todella viehkeän näköinen ilman meikkiä hiukset huolettomasti nutturalle kietaistuna samalla kun hän tekee keittiössään aamiaista.

Olivia Wilde on ollut yhdessä Jason Sudeikisiin kanssa vuodesta 2011 lähtien. Pariskunnalla on ennestään jo yksi lapsi mikä tarkoittaakin sitä, että suloisesta kaksi-vuotiaasta Otis-pojasta on tulossa muutaman kuukauden kuluttua isoveli.

?

Kuva, jonka Olivia Wilde (@oliviawilde) julkaisi