Tästä syystä nainen teeskentelee orgasmin

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iso O, eli orgasmi, joka tunnetaan myös nimellä orkku, on yksi suurimmista nautinnoista elämässä. Silmissä näkyvät tähdet ja kehon vavahteleminen ovat suuren mielihyvän tuotoksia. Osa naisista teeskentelee orgasmeja ja nyt on listattu yleisimmät syyt.

Orgasmien teeskenteleminen voi johtua liian pitkästä seksisessiosta etenkin silloin, jos nainen haluaisi keskittää energiansa johonkin muuhun. Myös tylsä seksi saattaa saada neitokaisen feikkaamaan orgasmejaan. Yleensä orgasmien teeskentelemisen taustalla on miellyttämisenhalu. Nainen tahtoo ehkäpä seksikumppaninsa luulevan täjäyttäneen neitokaisen tajunnan yhdynnässä.

Vaikka seksi on olennainen osa parisuhdetta, ei sitäkään aina jaksa. Orgasmeja ei tule silloin, jos naisella on kertakaikkisen vääränlainen asenne, fiilis ja mieliala. Liian väsyneenä tai humalassa ei välttämättä kannata edes yrittää, vaikka osa naisista myöntääkin teeskentelevänsä orgasmeja etenkin silloin.

Osa naisista saattaa saavuttaa seksissä orgasmin kynnyksen, mutta ei kuitenkaan yrityksistä huolimatta pääse räjäyttämään koko pottia loppuun saakka. Tällöin turhautuneet naaraat saattavat teeskennellä laukeamisen – mikä saattaa joskus jopa johtaa aitoon orgasmiin. Stressi on kuitenkin seksin pahin vihollinen. Naiset esittävätkin usein orgasmejaan ahdistuneina ja stressaantuneina.