Kim Kardashian kävi punaisella matolla – sai tunnin keikasta 700 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Luksustuotteisiin erikoistunut muotitalo Revolve on maksanut Kim Kardashianille joidenkin arvioiden mukaan järisyttävän summan siitä hyvästä, että seurapiirikaunotar on näyttäytynyt yrityksen järjestämän tapahtuman punaisella matolla. Kim Kardashian poseerasi valokuvaajien edessä noin tunnin ajan.

New York Post kertoo, että tapahtumajärjestäjät ovat maksaneet 35-vuotiaalle julkkisnaiselle vähintään 700.000 dollaria siitä hyvästä, että nainen on osallistunut Revolven juhliin ja ottanut itsestään selfien tapahtumaan liittyen. Juhlat järjestettiin viime viikonloppuna New Yorkissa.

Lisäksi tapahtumajärjestäjät ovat joutuneet palkkaamaan suuren joukon turvahenkilökuntaa suojaamaan kahden lapsen äidin turvallisuutta. Kimillä oli tapahtumassa 25 aseistettua henkivartijaa, joista kolme seisoi jatkuvasti naisen välittömässä läheisyydessä.