Olet mitä syöt: Kirby on syönyt jo robotin, melonin, tomaatteja…

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaaleanpunainen ja pallomainen Kirby seikkaili aikoinaan Nintendon peleissä, ja se saavutti runsaasti suosiota maailmalla sen suloisen ulkonäkönsä ansiosta. Kirbylla oli taito imeä itsensä täyteen ilmaa ja lennellä pitkin pelikenttää. Enemmän se kuitenkin söi vihollisia, tavaroita ja ruokaa.

Nyt Twitterissä seurataan Kirby-hahmon syöminkejä. Twitter-tili @uxit_x360 on keksinyt nerokkaan kuvaustavan, jossa se muuttaa minikokoisen Kirby-lelun sen syömiksi asioiksi. Hauskat, neljän kuvan stripit näyttävät muun muassa, kuinka Kirby ahmii robotin ja melonin.

Valokuvaajalla on apunaan koottavia Kirbyn pienoishahmoja, joilla on erilaisia ilmeitä. Suloiset kuvasarjat ovat levinneet viraalina ympäri nettiä. Kirby ilmestyi ensimmäisen kerran pelimaailmaan vuonna 1992.