Lady Gaga asteli lastenkotiin – mitä sitten tapahtui saa kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lady Gaga on moneen otteeseen todistanut olevansa yksi lahjakkaimmista naislaulajista, jonka kohdalla voi aina olla varma siitä, että laulu ei tule taustanauhalta. Nainen todisti taitonsa jälleen kerran videolla, jonka hän julkaisi omalle YouTube-kanavalleen.

Lady Gaga kävi vierailemassa Meksikossa sijaitsevassa lastenkodissa ja tervehti siellä olevia lapsia. 30-vuotias laulajatar päätti alkaa esittämään ilman taustamusiikkia eräälle pikkupojalle hittikappalettaan Born This Way. Videolla nähdään, miten tähti on polvistuneena maahan lapsen eteen ja alkaa laulaa.

Pieni lapsi katsoo laulavaa Lady Gagaa aivan tähden edessä kun nainen laulaa tunteella kappalettaan. Gaga on maassa huonossa ryhdissä, mutta sekään ei estä taitavaa laulajaa pääsemästä jokaiseen nuottiin. Taustalla olevat ihmiset alkavat taputtamaan laulajalle rytmiä ja ovat selvästi innoissaan tähden esiintymisestä.

??what an awesome day with some truly awesome kids

Kuva, jonka Lady Gaga (@ladygaga) julkaisi