Maailman vaarallisin leirintäalue – aniharva uskaltaa majoittua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Patikoijat ovat aiemminkin pystyneet kiipeämään Kiinassa Laojun Mountain -vuorta ylöspäin, mutta nyt ensimmäinen ryhmä rohkelikkoja jäi vuoren seinämää pitkin rakennetulle polulle yöksi. Retkeilijät pystyttivät illalla telttansa polulle vieri viereen ja kävivät nukkumaan todella vaaralliselta näyttävässä lokaatiossa.

Retkeilijät olivat China Daily -lehden mukaan päässeet 1.700 metrin korkeuteen, jossa he päättivät yöpyä. Patikoijat halusivat nähdä kallion seinämältä kauniin auringon nousun, minkä vuoksi he pystyttivät telttansa melko äärimmäisiin olosuhteisiin.

Auringon nousu on retken järjestäjän Xu Lein mukaan poikkeuksellisen kaunis vuoren seinämältä nähtynä. Kuvat retkeilijöiden telttarykelmästä ovat melko näyttäviä, kun teltat on pystytetty polulle aivan vuoren seinämään ja polun kaiteeseen kiinni. Tällaiseen majoitukseen unissaan kävelevän ei kannata hakeutua.