Mersukuskin sikailu videolle Helsingissä – kiilaus, keskisormi ja äkkijarrutus

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Liikenteessä tapahtuvia ikäviä tilanteita nähdään verkossa koko ajan useammin, kun ajoa tallentavat videokamerat yleistyvät autoissa. Valtaosa videoista on kuvattu ulkomailla, mutta myös Suomessa on tallentunut videoita, jotka ovat johtaneet poliisitutkintaan ja tuomioon.

Tänään aamulla Helsingin Hakamäentiellä tallentui kello 7:42 videolle tilanne, jossa mersukuskin pinna oli kiristynyt ilmeisesti äärimmilleen ja johti tieraivoon. Videolla nähdään miten Mercedes-Benz -urheiluauto kiilaa kääntyvien kaistalta vasemmalle kaistalle suoraan menevien joukkoon.

Tiukkoja kaistanvaihtoja tapahtuu usein, ja se on melko tavallista liikenteessä. Sen sijaan tilanteen seuraukset olivat tällä kertaa poikkeukselliset. Mersukuski nimittäin näyttää takana olevalle autoilijalle keskisormea ja kaiken lisäksi tekee vielä äkkijarrutuksen ilman kuvissa näkyvää syytä.