Nainen laittoi sata kerrosta nestemäistä huulipunaa – tässä tulos!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Simply Nailogical -videoblogia pitävä Cristine kuvasi videon, jossa hän lakkasi kynsiinsä 116 kerrosta kynsilakkaa. Ihmiset pitivät videota hauskana, ja siitä inspiroituneena toinen kauneuteen liittyvää videoblogia pitävä nainen päätti tehdä myös oman samantyylisen videon.

Mayratouchofglam-blogia pitävä nainen on julkaissut videon, jossa hän tekee oman versionsa Cristinen videosta. Kynsilakan sijaan Mayra päätti kuitenkin haastaa itsensä huulimeikin kanssa, ja levittää huulilleen sata kerrosta nestemäistä huulipunaa.

Mayra levittää huulilleen nestemäistä huulipunaa aina yhden kerroksen, minkä jälkeen hän antaa punan kuivaa ennen kuin levittää uuden kerroksen toista sävyä nestemäistä huulipunaa. Huulista tulee todella paksut, kuivat ja halkeilevat. Urakan päätyttyä nainen esittelee lopputuloksen, minkä jälkeen hän kuorii huulipunakerrokset irti huulista.