Nerokas kastelujärjestelmä lomamatkan ajaksi

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkille reissuille lähtevät ihmiset joutuvat pyytämään tuttavia kukkien kastelijoiksi. Samalla asunnossa voi nostaa postit pöydälle ja suorittaa pintapuolisen tarkastuksen, että kaikki on kunnossa.

Niksipirkkamaisia vinkkejä Facebookissa jakava lifestyle-sivusto Nifty neuvoo, kuinka vanhasta viinipullosta voi tehdä kätevän kukkien kastelukoneen. Avuksi tarvitsee vain tyhjän kierrekorkillisen viinipullon, naulan ja vasaran. Ota korkki irti pullosta.

Tee viinipullon kierrekorkkiin reikä naulalla ja täytä puhdistettu pullo vedellä. Sulje korkki. Sijoita sen jälkeen vesipullo ylösalaisin kukkaruukkuun tiputtamaan tippoja kasvin juurelle. Pullon voi halutessaan koristella asiaan sopivaksi, kuten videolla tehdään. Se ei kuitenkaan vaikuta varsinaisesti kukkien kasteluun.