Sveitsiläisessä hotellissa ei ole lainkaan seiniä eikä kattoa

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sveitsiläinen hotelliketju Null Stern tarjoaa nyt matkaajille erikoisen huonemajoituksen Alpeilla. Vieraat voivat yöpyä taivasalla sängyssä nukkuen. Huoneessa ei ole seiniä tai kattoa – vain muutama yöpymistä helpottava huonekalu.

Yksi yö huoneettomassa hotellissa maksaa noin 230 euroa. Sängystä pääsee ihailemaan korkealle kohoavia vuoristomaisemia. Huoneessa ei ole vessaa ja lähimpään saniteettitilaan kävelee kymmenen minuuttia. Huonepalveluihin kuuluu kuitenkin oma henkilökohtainen hovimestari, joka tarjoilee aamiaisen sänkyyn.

Null Stern -hotelliketjun luontohuonetta voi varata ainoastaan kesäkaudella. Varaus voidaan perua sääolosuhteiden muuttuessa haasteellisiksi taivasalla nukkumiseen. Yrityksen nimi on suomennettuna nolla tähteä. Hotelliketjulla on muitakin erikoisia huoneratkaisuja, ja yksi heidän tarjoamistaan majoitustiloista sijaitsee vanhassa pommisuojassa, Daily Mail uutisoi.