Pikkulasten vanhempien keskustelut – kuulostaako tutulta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Matthew Clarke ylläpitää YouTubessa Convos With My 2 Year Old -nimistä videoblogia, jolla hän kertoo hauskoista keskusteluista, joita hänellä on ollut pienen lapsensa kanssa. Uudella videollaan mies on päättänyt tällä kerralla demonstroida miten keskustelut vaimon kanssa sujuvat nyt kun talossa juoksentelee jo kaksi pientä lasta.

Matthew Clarkella ja hänen vaimollaan Leila Harrisonilla on kolme- ja viisivuotiaat lapset. Lapset eivät osaa kunnioittaa vielä aikuisten keskusteluhetkiä tai olla keskeyttämättä silloin kun heillä on asiaa. Videolla demonstroidaan osuvasti tilanteita, jolloin vanhemmat pystyvät melkein keskustelemaan.

Kun talossa on kaksi pientä lasta, tulee heistä aina jompi kumpi keskeyttämään vanhempien keskusteluyritykset. Vanhemmat saavat aina vaihdettua keskenään vain yhdet lauseet ennen kuin joku juoksee heidän päälleen, tulee lyömään heitä tai keskeyttää pyytämällä jotain.