Seksisuhde ystävän kanssa onnistuu – sovi säännöt ja nauti täysillä

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutama vuosi sitten ilmestynyt Will Gluckin ohjaama Friends With Benefits -elokuva kertoo kaveruksista, jotka aloittavat seksisuhteen. Voiko samankaltainen järjestely toimia tosielämässä? Voi, mutta siihen vaaditaan muutama sääntö.

Men’s Journal -lehti on nyt listannut kaveriseksin säännöt ja vinkit, kuinka homma voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Pääasia on, että seksiin ei sotketa tunteita. Se on rehellistä naimista ilman parisuhteen asettamia vaateita ja sydämen muodostamia temppuja.

Ilman parisuhdetta harrastettu seksi saattaa kuulostaa ihanteelliselta ratkaisulta ainakin kaikkien suhdekammoisten mielestä. Molempien osapuolien on oltava samalla viivalla sen suhteen, mitä he haluavat toisiltaan. Seksisuhteen osapuolet voivat sopia säännöistä, kuten siitä, että asiasta ei kerrota kenellekään.

Kyse on vain seksistä. Kaveripanoissa ei tarvitse valehdella tai olla tilivelvollinen. Molemmat saavat tehdä mitä huvittaa, toisinaan vieressä on vain ystävä, jonka kanssa purkaa paineita makuuhuoneen puolella. Seksin on loputtava, jos jompi kumpi osapuolista ihastuu ilman, että suhde on mahdollinen.