Silminnäkijä kritisoi kännykkää tuijottavaa poikaystävää – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisia ihmisiä ei kannata arvostella yhden tilanteen näkemisen perusteella, koska vieras henkilö ei voi koskaan tietää mistä on todellisuudessa kyse. Eräs nainen päätti ottaa kuvan pariskunnasta, jossa mies tuijotti intensiivisesti puhelintaan ja nainen näytti istuvan vastapäätä tylsistyneenä. Nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, johon sai nopeasti kiusallisen vastineen.

Vierestä tilannetta seurannut nainen julkaisi pariskunnasta kuvan Twitter-kanavallaan ja kehotti samalla naista jättämään miehen. Kuva oli sosiaalisessa mediassa levittyään löytänyt tiensä myös pariskunnan silmien eteen, jolloin kumpikin oli vastannut kuvan ottaneelle naiselle.

Mies kertoi saarnanneensa juuri ensimmäisessä jumalanpalveluksessa, jossa hänen tyttöystävänsä oli ollut mukana ja kuvannut. Tyttöystävä oli halunnut miehen katsovan videon, minkä vuoksi mies tuijotti puhelinta kuulokkeet korvillaan. Myös tyttöystävä vastasi naiselle rukoilevansa hänen puolestaan, että myös hän tulisi vielä löytämään jumalaisen miehen itselleen.