Miamin rannalla hieraistiin silmiä – tulikuuma mallinelikko poseerasi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa varsinkin Miami Beachilla on totuttu näkemään miten supermallit toisensa jälkeen poseeraavat alueen uimarannoilla sekä paparazzeille että muotikuvaajille. Eilen samalla alueella nähtiin poikkeuksellinen tilanne, kun samaan aikaan kuvattiin neljää kuvankaunista mallikaunotarta.

Kyseessä oli neljän mallin kuvaussessio, jossa heidät ikuistettiin bikineissä. Mukana olivat kovaa nousua parhaillaan tekevät neitokaiset Natalie Roser ja Hannah Stocking sekä kaksi heidän kollegaansa. Tiedossa ei ole minkä tuotemerkin mallikuvauksissa kaunottaret rannalla poseerasivat.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat