Vuosien harjoittelun tulos – 30-vuotias Lady Gaga sai viimein ajokortin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias laulaja Lady Gaga on hihkunut innoissaan sosiaalisessa mediassa siitä, että hän on viimein saanut ajokortin. Nainen on opetellut jo vuosia ajamaan autolla, mutta on nyt viimein läpäissyt ajokorttia varten suoritettavan ajokokeen ja kirjallisen testin.

Lady Gaga julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa hän kertoi jo vuosia harjoitelleensa autolla ajamista ajokortillisen aikuisen valvonnan alla. Nyt hän on viimein 30-vuotiaana läpäissyt vaadittavat kokeet ja saanut oman ajokortin.

ETonline-sivuston mukaan laulajatar pysäytettiin heti poliisin toimesta kun hän oli päässyt ajamaan omaa autoaan. Poliisien pysäytys johtui kuitenkin vain siitä, että nainen ei ollut vielä saanut uuden autonsa rekisterikilpiä, jotka Kaliforniassa toimitetaan aina postissa auton omistajille.

Me at the DMV ?. SCHOOLS OUT ???

Kuva, jonka Lady Gaga (@ladygaga) julkaisi

And after I passed my driving test. PRAISE HIM ?? ?

Kuva, jonka Lady Gaga (@ladygaga) julkaisi