F1-mogulin mallivaimon bikinivartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulapomo Flavio Briatoren italialainen mallivaimo Elisabetta Gregoraci tekee kotiäitiyden lisäksi uraa myös mallina. Paparazzikuvissa runsaasti poseeranneelle tummalle kaunottarelle povataan pitkää ja menestyksekästä malliuraa. Parhaillaan perhe lomailee Italiassa.

Eilen Elisabetta ikuistettiin paparazzikuviin lomallaan Italiassa Marina di Pietrasantan Twiga Beachillä. Mallikaunottarella oli mukanaan myös poikansa Nathan Falco.

36-vuotias Elisabetta Gregoraci ja 66-vuotias Flavio Briatore tekivät häidensä jälkeen peräti neljän kuukauden häämatkan reissaten ympäri maailmaa. Tuolloin Elisabetta poseerasi lukuisia kertoja paparazzien tähtäimissä. Sittemmin sama teema on tosin jatkunut, sillä Elisabetta reissaa alituiseen maailmalla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash