Hollywoodissa kuohuu – Kat Von D rajuissa riidoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneusalan yrittäjä ja kuuluisa tatuoija Kat Von D oli aiemmin Jeffree Starin kanssa läheisiä ystäviä. Kat Von D esitteli Jeffreen faneilleen ja teki suuren osan miehen tatuoinneista. Lopulta Kat Von D jopa nimesi yhden suunnittelemistaan huulikiiltosävyistä Jeffreen mukaan. Nyt nainen kuitenkin katkaisi julkisesti kaikki välinsä Jeffreen kanssa.

Jeffree Star on YouTubessa todella suosittu videobloggaaja, ja myös hänellä on oma kosmetiikkabrändi. Kat Von D julkaisi aiemmin miehestä kuvan, jonka päällä oli punainen kieltomerkki. Hän kertoi, että ei halua olla Jeffreen kanssa enää missään tekemisissä ja pahoitteli faneilleen sitä, että on koskaan esitellyt niin negatiivisen ihmisen heille.

Tämän päivän trendi näyttäisi olevan se, että videobloggaajat selvittävät riitojaan YouTuben välityksellä julkaisemalla videoita, joilla selittävät oman kantansa ja antavat toisen kuulla kunniansa. Myös Kat Von D julkaisi kanavalleen videon, jossa selitteli päätöstään katkaista ystävyyssuhteensa suosittuun meikkitaiteilijaan.

Mies kannattaa Kat Von Dn mukaan kiusaamista, rasisimia ja huumeiden käyttöä. Jeffree Star on myös naisen mukaan varastanut Jeffreen kosmetiikkabrändin logon mieheltä, joka suunnitteli logot Jeffreelle, mutta jolle Jeffree ei koskaan suostunut maksamaan vaikka käytti kyseisiä logoja.