Liam Payne mieltynyt vanhempiin naisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -yhtyeen jäsen Liam Payne kertoi jo viime talvena seurustelevan 33-vuotiaan laulaja Cheryl Fernandez-Versinin, eli Cheryl Colen kanssa. Liam Payne on 22-vuotias, joten monet ovat kauhistelleet pariskunnan ikäeroa.

Nyt ääneen nousee Liam Paynen kanssa kaksi vuotta taannoin seurustellut Danielle Peazer. Hän ei ole lainkaan ihmeissään One Direction -tähden ihastumisesta huomattavasti vanhempaan naiseen. Danielle itse on Liamia viisi vuotta vanhempi. Nainen tokaisee, että Liam on aina ollut mieltynyt vanhempiin neitokaisiin ja se on hänen ”juttunsa”.

Danielle oli 22-vuotias aloittaessaan seurustelun 16-vuotiaan popparin kanssa. Hän kertoo, että olisi ollut kummissaan mikäli Liam Payne seurustelisi omanikäisensä tai nuoremman naisen kanssa. Cheryl ja Liam ovat tapailleet toisiaan siitä lähtien, kun kaunotar erosi aviomiehestään Jean Bernard Versinistä. Suhde kehkeytyi pian vakavammaksi ja pari seurustelee onnellisesti.