Meikkihaaste lähti käsistä – 100 kerrosta kaikkea kasvoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa videoblogia pitävien kauneusbloggaajien keskuudessa on ollut havaittavissa viime viikkoina haaste, jonka suorittamiseen bloggaajien on pitänyt laittaa sata kerrosta jotakin meikkiä kasvoihinsa. Haasteessa on lakattu muun muassa yli sata kerrosta kynsilakkaa ja laitettu sata kerrosta nestemäistä huulipunaa.

Nyt upeita maskeerausvideoita päivittävä iwanted2c1video-kanava on julkaissut videon, jossa nainen päätti viedä haasteen toiselle tasolle. Nainen päätti laittaa kasvoihinsa sata kerrosta kaikkea meikkiä. Meikkiin kuului meikkivoide, ripsiväri, huulikiilto ja poskipuna.

Kuten arvata saattaa, lopputulos on todella raskaan ja sotkuisen näköinen. Naisen kasvot ovat vaaleankeltaiset sadasta meikkivoidekerroksesta ja huulet ovat huulikiillosta kaksinkertaistuneet kooltaan. Tämä meikki on ollut varmasti vapauttavaa saada viimein pestyä kasvoilta pois.