Mila Kunis paljastaa suhteestaan: ”Meidän piti vain pitää hauskaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mila Kunis on paljastanut, että heidän suhteensa alku on suoraan kuin elokuvista, joissa he ovat itse näytelleet pääosia. Kunis näytteli Vain Seksiä -elokuvassa, jossa ystävät sopivat harrastavansa vain satunnaista seksiä, joka kuitenkin lopulta johtaa vakavampaan suhteeseen.

Nainen kertoi, että elokuvan juoni tapahtui tosielämässä myös hänelle ja Ashton Kutcherille. Kunis kertoi People-lehdelle, että hän näki eräässä palkintogaalassa juuri Demi Mooresta eronneen Kutcherin sattumalta ja huomasi pitävänsä miestä todella hyvännäköisenä. Ensimmäistä kertaa Kutcher sai Kunisin hengen salpautumaan ja kipinät parin välillä lentelivät. He olivat kuitenkin vielä vain ystäviä ja Kutcher kutsui naisen hänen tupareihinsa.

Tupareissa Kutcherin oli määrä tutustuttaa Kunis hänen ystäväänsä, mutta lopulta parilla olikin niin hauskaa, että hän päättikin pitää Kunisin vain itsellään. Kunis jäi Kutcherin luo yöksi, mutta seuraavana päivänä pari sopi pitävänsä vain hauskaa toistensa kanssa.

Kutcher ja Kunis olivat rehellisiä toisilleen ja tapailivat avoimesti myös muita ihmisiä jonkin aikaa samalla, kun satunnaisesti viettivät öitä yhdessä. Lopulta he kuitenkin huomasivat haluavansa sitoutua toisiinsa. He rakastuivat ja saivat Wyatt-tyttären 2014 vuoden lokakuussa, minkä jälkeen he menivät naimisiin vuoden 2015 heinäkuussa.