Playmate pilkkasi naista kuntosalilla – sai alastonkuvan vastaukseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin miten vuoden 2015 Playmateksi kruunattu Dani Mathers salakuvasi alastonta naista kuntosalin suihkussa ja pilkkasi hänen vartaloaan Snapchat-julkaisussa. Mathers on pyydellyt tapahtuneen jälkeen anteeksi ja yrittänyt selittää kuvan julkaisua vahingolla, mutta se ei ole mennyt ihmisille läpi.

Nyt eräs nainen kirjoitti Mathersille vastineen, joka on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Christine Blackmon -niminen nainen oli nähnyt Mathersin julkaiseman kuvan ja monien muiden tavoin pahoittanut siitä mielensä. Blackmon päätti julkaista hänen miehensä ottaman kuvan, jossa Blackmon itse on alasti ja kertoa, minkä vuoksi hän liikkuu ja pitää huolta itsestään.

Blackmon oli ollut vaihtamassa vaatteita mennäkseen lenkille, kun hänen miehensä oli tullut nappaamaan hänestä valokuvaa. Kuvassa Blackmon oli nähnyt itsessään epäkohtia, mutta hänen miehensä oli pitänyt kuvaa kauniina, minkä vuoksi nainen oli antanut hänen lopulta pitää sen. Nyt nainen julkaisi kyseisen kuvan Facebookissa Dani Mathersille osoitetun kirjeen kera.

Blackmon halusi kuvansa yhteydessä kertoa, että omasta vartalostaan tulee olla ylpeä. Moni urheilee hyvän olon ja terveyden vuoksi eikä sen, että heillä olisi jonkinlaisia pinnallisia ulkonäköön liittyviä tavoitteita. Blackmon ei pitänyt siitä miten Mathers pilkkasi kuntosalin suihkussa ollutta naista sen vuoksi, että hän yritti yksinkertaisesti kunnioittaa hänelle annettua vartaloa.