Playmate salakuvasi alastonta naista kuntosalin suihkussa – pilkkasi Snapchatissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 2015 Playmateksi kruunattu 29-vuotias Dani Mathers on nyt poliisitutkinnassa salakuvattuaan naista kuntosalin suihkutiloissa. Mathers oli julkaissut ottamansa kuvat Snapchatissa, mikä sai hänet suuriin ongelmiin.

Dani Mathers kuvasi suihkussa olevaa alastonta naista ja kommentoi hänen vartaloaan Daily Mail -sivuston mukaan kuvatekstillä: ”Jos minä en pysty unohtamaan tätä näkyä, et pysty sinäkään”. Julkaisun nähneet naiset alkoivat raivoissaan puolustamaan kuvauksen kohteeksi joutunutta naista ja saattoivat materiaalin poliisin tietoisuuteen.

Mathers pyysi tekoaan syvästi anteeksi ja lupasi, että hän ei tule enää koskaan tekemään samalla tavalla. Nainen myös selitti, että kuvan piti lähteä hänen ystävälleen yksityisellä viestillä eikä julkisesti. Selitys ei ole kuitenkaan auttanut asiaa, koska naiset ovat olleet raivoissaan kuvasta ja siihen kirjoitetusta tekstistä sekä naisen asenteesta, joka kuvasta käy ilmi.

Twitter
Twitter