Ryöstäjä iski – mummo ajoi pois pekonipaketilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Altrinchamissa asuva vanha rouva on noussut otsikoihin puolustettuaan itseään ryöstäjiltä ensimmäisellä käteensä osuneella asialla. Tässä tapauksessa kyseessä oli paketillinen pekonia.

86-vuotias nainen oli juuri nostanut suuren summan käteistä pankkiautomaatilta, kun ryöstäjä iski hänen kimppuunsa ruokakaupassa. Naispuolinen ryöstäjä vaati rouvaa luovuttamaan hänelle nostamansa rahat. Vanhus vastasi vaatimukseen alkamalla hakkaamaan naista ensimmäisenä käteensä sattuneella esineellä, pekonipaketilla.

Hieman yllättäen ase osoittautui toimivaksi, sillä rikollinen poistui nopeasti paikalta. Paikallinen poliisilaitos kommentoi BBC-uutissivustolle vanhuksen olevan kunnossa, vaikka hän onkin hieman järkyttynyt tapauksen jäljiltä.