Salakuljettajan housuissa kiemurteli – tullimies ei ollut uskoa mitä sieltä löytyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salakujettajat ovat kehittäneet mielikuvituksellisia keinoja laittomien aineiden viemiseen maasta toiseen. Olemme kertoneet rikollisista, jotka ovat tunkeneet ennen lentoa huumeita ruumiinaukkoihinsa ja eläimiä housuihinsa. Nyt otsikoihin nousee kymmentä käärmettä vaatteidensa sisällä kuljettanut mies.

Turvatarkastajat ovat löytäneet miehen housuista yhteensä kymmenen elävää pytonia Jakartan kansainvälisellä lentokentällä Indonesiassa. Käärmeet oli pantu kangaspusseihin, kiedottu miehen jalkojen ympärille ja tungettu sukkiin. Salakujetusyritys paljastui lentokentän turvatarkastuksen läpivalaisussa.

Daily Mailin mukaan mies oli matkustamassa Saudi-Arabiaan. Hänen tarkoituksenaan oli myydä käärmeet eteenpäin kohdemaassa. Salakuljettaja pidätettiin, koska käärmeistä olisi ollut vaaraa lentokoneen matkustajien turvallisuudelle.