Taiteilija tuunasi rocktähden kitaran – mykistävä lopputulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kitaraa on soitettu maapallolla peräti 5000 vuoden ajan. Vaikka nykyiset sähkökitarat eivät enää muistutakaan vuosituhansia vanhoja soittimia, on niiden arvostus musisoinnissa pysynyt vähintäänkin yhtä suurella tasolla. Kitaristit haluavat käteensä instrumentin, joka myös tuntuu omalta.

Creed ja Alter Bridge -yhtyeiden kitaristi Mark Tremonti otti yhteyttä taiteilija Joe Fentoniin. Muusikko halusi, että hänen metallimusiikin tahtiin soiva instrumenttinsa näyttäisi yhtä päheältä kuin kuulostaakin. Taiteilija otti haasteen vastaan.

Facebookissa julkaistulla videolla näytetään, kun Fenton luo yksityiskohtaisia kuvioita Tremontin PRS-kitaraan. Mustalle pohjalle syntyy valkoisia symboleja, eikä taiteilija säästele mielikuvituksen käytössä. Harvinaisen näyttävä mestariteos soi ainakin lokakuussa ilmestyvällä Aletr Bridgen albumilla, joka kantaa nimeä The Last Hero.