Tasa-arvoisille orgasmeille julkaistiin oma paita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taiteilijat kertovat yleensä omia näkemyksiään ja mielenkiintoisia tarinoita taiteensa avulla. Vaatesuunnittelija Sofia Metsoviti on sitä mieltä, että seksin ei pitäisi olla ohi silloin kun toinen osapuoli saa orgasmin. Tämä ajatus kasvoi kokonaiseksi vaatemallistoksi, jonka nainen on nyt heinäkuussa lanseerannut.

Sofia Metsoviti on julkaissut verkkosivuillaan uuden vaatemallistonsa, jonka avulla hän haluaa levittää tasa-arvoisen orgasmin saamisen sanomaa eteenpäin. Orgasmi on suunnittelijan mukaan jokaisen oikeus eikä seksi ole vielä ohi jos kumpikin ei ole saanut orgasmia.

Naisen suunnittelemissa lyhythihaisissa paidoissa lukee takana teksti: ”I’f I Don’t Come”, joka jatkuu paidan etupuolella: ”It’s Not Done”. Suunnittelijan mukaan toisen orgasmin eteen tulee tehdä töitä niin kauan, että myös hitaammin syttyvä kumppani pystyy lopulta saavuttamaan huippunsa.