Toimittaja pettyi Taylor Swiftin valehteluun: ”Hänen pitäisi olla Pinokkio Swift”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -viihdeohjelmasta tunnettu tuomari ja toimittaja Piers Morgan on tukenut Taylor Swiftiä koko hänen uransa ajan. Taylor Swiftin loukkaannuttua Kanye Westin kirjoittamista lyriikoista Famous-kappaleessa Morgan oli hänen kanssaan samaa mieltä ja kirjoitti aiheesta jopa kolumnin, jossa ylisti Swiftiä pienten tyttöjen roolimallina.

Kim Kardashian julkaisi myöhemmin Snapchat-kanavallaan videoita, joissa kuullaan miten Kanye West puhuu Taylor Swiftin kanssa puhelimessa ja pyytää lupaa sanoituksiin, joista Swift on nyt loukkaantunut. Videot nähtyään monien muiden tavalla myös Morgan tunsi itsensä petetyksi ja ihmetteli Swiftin valehtelemista.

Toimittaja Piers Morgan ehdotti Daily Mail -lehden mukaan, että poptähti nimettäisiin uudelleen Pinokkio Swiftiksi. Vyyhti paisuu entisestään ja nyt Swift on jopa uhkaillut räppäriä oikeustoimilla jos hän ei poista todisteena esittämiään nauhoja Swiftin ja Westin käymästä keskustelusta.