Hyvästit kainalohielle! Hihoihin saa nyt ilmastoinnin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes jokainen ihminen hikoilee. Kaikki eivät kärsi siitä eikä se välttämättä jokaista haittaa, mutta suuri osa ihmisistä voisi kuitenkin toivoa, että hikoilemiseen löytyisi jokin parempi apu kuin deodorantit ja antiperspirantit.

Nyt Japanissa on keksitty tähän apu, joka on pieni kainalon lähelle asetettava ilmastointilaite. Japanilainen Thanko myy verkkosivuillaan pieniä ilmastointilaitteita. Ilmastointilaitteessa on klipsi, jonka avulla se kiinnitetään lyhythihaisen paidan hihan sisäpuolelle, jossa se kierrättää ilmaa poistaen paidan sisältä samalla kosteutta. Ilmastointilaite puhaltaa myös viileämpää ilmaa kainaloihin kuuman ilman tilalle.

Pieni tuuletin toimii kahdella pienellä AAA-patterilla, jotka tarjoavat hikoilijalle viidestä yhdeksään tuntiin kuivaa ja viileämpää oloa. Kaksi pientä ilmastointipalikkaa maksaa verkkosivuilla noin 32 euroa.