Irina lomailee Italiassa – huikea bikinivartalo pienenpienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk on miljoonien miesten päiväuni, ja hänen miesystäväsä Bradley Cooper on puolestaan miljoonien naisten valveunien kohde. Parhaillaan supertähtipari lomailee Euroopassa, jossa paparazzi on heidät ikuistanut.

Irina ja Brad kuvattiin nimittäin eilen Italian Garda-järvellä, jossa he nauttivat lomastaan muun muassa uiden.

Huippumalli Irina Shayk ihastui taannoin vaaleaan hiustyyliinsä, mutta hän tuli siihen tulokseen, että tummat hiukset sopivat hänelle paremmin. Kuvat osoittivat kuitenkin, että mikäli tähtönen muuttaisi joskus mieltään, olisi hän upea ilmestys myös vaaleissa hiuksissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat