Karmaiseva tilanne videolle – ryhävalas oli iskeä suppaajaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ryhävalaat uivat usein rannikkojen tuntumassa, minkä vuoksi ihmiset tekevät niiden kanssa toisinaan hurjiakin lähikohtaamisia. Nyt verkossa on levinnyt suppaajan kuvaama video, jossa hän on päätyä yli laidan pintaan nousevan valaan ansiosta.

Grammy-palkittu hilisti Viviana Guzman oli taannoin suppaamassa Kalifornian rannikon tuntumassa. Rauhallinen päivä sai yllättävä käänteen, kun ryhävalaan poikanen nousi pintaan vedestä aivan hänen lautansa vieressä.

Valaalla oli selkeästi ruoka-aika, ja sen jahtaamat pienemmät kalat lentävät ilmaan eläimen ilmestyessä pinnan yläpuolella. Viviana olikin onnekas, ettei hän päätynyt vahingossa valaan ruoaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat