Lady Gaga ei ole enää kihloissa – suhde pantiin jäähylle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lady Gaga ja näyttelijä Taylor Kinney menivät kihloihin reilu vuosi sitten. Kinney kosi naista romanttisesti ystävänpäivänä, jonka jälkeen pariskunta alkoi suunnittelemaan tulevia häitään, joiden oli määrä tapahtua Italiassa. Nyt nainen on kuitenkin viime aikoina nähty ilman hulppeaa sormustaan.

Lady Gaga ja Taylor Kinney ovat nyt vahvistaneet, että heidän suhteensa on tauolla. Pariskunta on purkanut kihlauksensa ilmeisesti kuitenkin vain väliaikaisesti, ja toivoo vielä tulevaisuudessa palaavansa yhteen. Gaga julkaisi Instagram-tilillään erouutisten jälkeen kuvan, joka antaa vielä toivoa pariskunnan jatkosta.

Gaga julkaisi faneilleen mustavalkoisen kuvan, jossa hän on Kinneyn kanssa. Nainen kertoo kuvatekstissä, että Taylor ja hän ovat sielunkumppaneita. He pitävät tällä hetkellä taukoa suhteesta ja keskittyvät kumpikin oman taiteensa luomiseen. Nainen kuitenkin toivoo, että he pystyvät vielä joskus saamaan kiireiset aikataulunsa sovittua ja pyytää faneja toivomaan heille parasta.