Maailman kallein dildo maksaa 1 000 000 dollaria: ”Sopisi kuningattarelle”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen Colin Burn on omistanut elämänsä viime vuodet seksivälineiden suunnittelemiselle. Mies on menestynyt kultaseppä, ja hänen kokoelmistaan löytyy jo aidoilla helmillä ja timanteilla koristeltuja minivibraattoreja.

Miehen mahtipontisin suunnittelutyö on kuitenkin miljoonan dollarin arvoinen Pearl Royal -vibraattori, jossa on yhteensä tuhat jalokiveä. Burn sai idean luksusseksilelulle taannoin kuultuaan tarinan David Beckhamin vaimolleen ostamasta miljoonan dollarin arvoisesta vibraattorista. Todellisuudessa vibraattorissa oli miljoonan dollarin arvoinen sormus.

Colin Burn haluaa tarjota maailman eliitille mahdollisuuden tyydyttää itsensä ennennäkemättömän kalliilla tavalla. Hänen vaimonsa on testannut kultasepän luomia seksivälineitä ja miehen mukaan nautinnollisinta on ollut huomata naisen ihastuneet reaktiot timantein koristeltuun dildoon.

– Mikäli itse kuningatar käyttäisi vibraattoria, tämä on se väline jonka hän ostaisi, Burn vakuuttelee Thrillist-sivustolle.