Mies ärsyyntyi Pokemon-vihaajiin – julkaisi kannustavan viestin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi aiemmin viraalina kuva, jossa vancouverilainen mies pyysi Pokémon Go -pelaajia hankkimaan elämän ja pysymään poissa hänen pihaltaan. Ulos kiinnitetty viesti oli melko provosoivaan tyyliin kirjoitettu, minkä vuoksi toinen mies päätti tehdä viestille vastineen.

Joe Heenan oli nähnyt verkossa nopeasti leviävän vihamielisen viestin, joka oli tarkoitettu Pokémon Go -pelin vuoksi yksityisille pihoille tunkeutuville pelaajille ja sivalsi samalla kaikkia muitakin pelaajia. Heenan on huomannut, että pelillä on kuitenkin niin paljon enemmän posiitiivisia vaikutuksia ihmisiin, minkä vuoksi hän päätti kirjoittaa pelaajille rohkaisevan viestin.

Heenan kiinnitti piha-aitansa eteen viestin, jossa hän kertoi pihan olevan yksityinen. Jos ohikulkija sattui kuitenkin näkemään puutarhassa lymyilevän pokemonin, hän on enemmän kuin tervetullut nappaamaan sen. Hän kehoittaa pelaajia nauttimaan elämästä ja olemaan välittämättä vihaajista, jotka tappavat kaiken hauskan ja joilla ei ole mielikuvitusta.