Mies lensi vesiliukumäen reunan yli – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneen tuoreen videon katsomisen jälkeen vesiliukumäkeen hyppäämistä saattaa miettiä kahteen kertaan. Etenkin, mikäli liukumäen turvallisuus vaikuttaa kyseenalaiselta.

Yhdysvaltojen Teksasissa asuva David Salmon laskee Facebookissa jaetulla videolla Austinissa sijaitsevaa vesiliukumäkeä pitkin. Lasku saa yllättävän ja synkän käänteen miehen lentäessä vesiliukumäen reunan yli. David tippuu suoraan liukumäen takana olevan kallion reunan ylitse.

Gizmodo-sivuston mukaan mukaan maa jyrkän kallion alapuolella on erittäin kivistä. Davidilla oli kuitenkin onnea pelissä, sillä muutamista murtuneista luista huolimatta hän selvisi onnettomuudesta hengissä.

– Liian hiton vanha laskemaan vesiliukumäissä, David totesi Facebookissa.