Nainen asensi matkakortin sirun rakennekynsiin – ei enää kortin kaivelua!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoolainen korusuunnittelun opiskelija keksi hauskan keinon tehdä metrossa matkustamisesta hieman helpompaa. Naisen ei nimittäin tarvitse enää ottaa matkakorttiaan esille metroasemalla, vaan hän voi käyttää kortinlukijaa heilauttamalla sen edessä sormiaan.

Lontoon muotiin ja taiteeseen keskittyvässä Central Saint Martinsin oppilaitoksessa opiskeleva Lucie Davis liitti akryylikynsiinsä matkakortin sirun. Lisäksi hän maalasi kynnet Lontoon julkisen liikenteen Oyster-kortin sinivalkoisilla väreillä.

– Nyt ei tarvitse enää pelätä kortin hukkaamista, Lucie kuvailee Metro-lehden mukaan.

Lucia esitteli käytännöllistä luomustaan Central Saint Martinsin lopputyönäyttelyssä. Lisäksi matkakorttina toimiviin rakennekynsiin päästään tutustumaan hänen Instagram-kuvissaan.