Selena Gomez tienaa 550 000 dollaria Instagram-kuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Selena Gomezin taannoinen Instagram-kuva nousi yhteisöpalvelun kaikkien aikojen tykätyimmäksi kuvaksi. Yli 4,6 miljoonaa käyttäjää on tykännyt kesäkuussa jaetusta otoksesta, jossa laulaja juo Coca-Colaa pullosta pillillä.

Selena Gomez kuuluu sosiaalisen median vaikutusvaltaisimpiin tähtiin, mikä tarkoittaa että hän saa jakamillaan viesteillä muutakin kuin vain tykkäyksiä. E! Online -sivuston mukaan analyysiyhtiö D’Marie Analytics on arvioinut tähden tienaavan yhdellä Instagram-kuvalla noin 550.000 dollaria, mikäli se jaetaan myös Facebookissa ja Twitterissä.

Poptähdellä on Instagramissa yli 90 miljoonaa seuraajaa. Selena Gomez on D’Marie Analyticsin vaikutusvaltaisimpien tähtien listan ensimmäisellä sijalla. Muita tähtiä listan kärkipäässä ovat Kendall ja Kylie Jenner, Rihanna, Beyonce ja Taylor Swift.