Shannen Doherty sairastui syöpään – hiukset saivat lähteä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hills 90210 -sarjan suosikkinäyttelijätär Shannen Doherty järkytti fanejaan vuosi sitten kertomalla, että hän on sairastunut rintasyöpään. 45-vuotias Doherty on taistellut rintasyöpää vastaan jo pitkään ja julkaissut nyt päivityksen siitä, millaista hänen elämänsä sairauden kanssa on.

Näyttelijätär päästi 259.000 Instagram-seuraajaansa vähän lähemmäksi itseään julkaisemalla heille todella koskettavia kuvia. Shannen Doherty otti kuusi mustavalkoista kuvaa tilanteesta, jossa hän joutui viimein luopumaan mustista hiuksistaan.

Ennen hiusten leikkaamista nainen julkaisi kuvan, jossa oli kuppikakkupelti, suklaata ja hiustenleikkuukone. Dohertyn kaksi ystävää oli paikalla tukemassa näyttelijää kun hän leikkasi hiuksensa lyhyeksi. Koskettavissa kuvissa näyttelijätär saa naisilta tukea ja näyttää lopulta melko tyytyväiseltä lopputulokseen.

Step 1

Kuva, jonka ShannenDoherty (@theshando) julkaisi

Step 2

Kuva, jonka ShannenDoherty (@theshando) julkaisi

Step 3

Kuva, jonka ShannenDoherty (@theshando) julkaisi

Step 4

Kuva, jonka ShannenDoherty (@theshando) julkaisi

Step 5

Kuva, jonka ShannenDoherty (@theshando) julkaisi

Step 6

Kuva, jonka ShannenDoherty (@theshando) julkaisi

Cupcake pan, chocolates and a razor…. Stay tuned. @annemkortright has got this. #cancersucks #thankgodforfriends

Kuva, jonka ShannenDoherty (@theshando) julkaisi