6-vuotias antoi elämänohjeita – nämä jokaisen aikuisen tulisi kuunnella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuusivuotias Grant-poika syntyi lyhytkasvuisena. Häntä harmittaa se, että häntä luullaan hänen pikkuveljensä kaksoseksi, vaikka veli on vasta yksivuotias. Grant on pienestä iästään huolimatta oppinut jo elämässään paljon ja kertoo videolla hellyttäviä ohjeita, joista myös aikuiset voisivat ottaa opikseen.

Grant tietää mikä on elämässä tärkeää. Hän kertoo hennolla äänellään, että hänelle on annettu oma uniikki polku, jota pitkin hänen täytyy kävellä. Joskus häntä myös sattuu enemmän kuin toisia lapsia, mikä johtuu siitä, että hän kaatuu helpommin kuin toiset.

Grant muistuttaa katsojille, että kaikki ihmiset ovat vain ihmisiä ja täysin saman arvoisia. Poika toivoo, että kaikki voisivat rakastaa toisiaan vaikka välillä tulisikin riitoja. Grant muistuttaa, että vaikka ihmiset näyttäisivät erilaisilta, tulisi heitä silti rakastaa. Kaikki ovat kuitenkin vain ihmisiä ja tekevät parhaansa elämässään.