Fanit syyttävät Ashley Grahamia laihtumisesta: ”Olet pettänyt meidät!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotimaailmassa on alkanut viime vuosina nousemaan monia plus-kokoisia malleja. Moni yritys on viime aikoina yrittänyt ajaa läpi ajatusta, että minkä tahansa kokoinen nainen voisi toimia mallivartalona. Kuitenkin edelleen monien mielestä mallin tulee olla joko hyvin hoikka tai selkeästi suurempi voidakseen olla plus-kokoinen malli.

28-vuotias malli Ashley Graham on alkanut niittämään mainetta plus-kokoisena mallina. Graham on ollut monissa suurissa mainoskampanjoissa mukana ja lanseerannut juuri myös oman seksikkään alusvaatemallistonsa. Moni pitää Grahamia hyvin kauniina, mutta nyt nainen on alkanut saamaan kritiikkiä omilta faneiltaan.

Toisin kuin voisi kuvitella kritiikki ei koske sitä, että Graham olisi liian suuri. Tällä hetkellä fanit ovat tyytymättömiä siihen, että Graham on näyttänyt hoikistuvan. Daily Mail -lehden mukaan fanit pitävät Grahamia jopa huijarina, koska hän esiintyy plus-kokoisena mallina.

On väärin, että Ashley Grahamin täytyy edes puolustella faneilleen hoikistunutta vartaloaan, mutta hän kuitenkin vakuuttaa kuvakulman vain antavan naisesta hoikemman kuvan. Fanien mielestä nainen ei kuitenkaan saisi enää edustaa plus-kokoisia malleja, koska on heidän mielestään laihtunut näkyvästi liikaa.

Sports Illustrated
Sports Illustrated

Glam squad magic ?

Kuva, jonka A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) julkaisi