Koira kuulee saavansa pikkuveljen – hulvaton reaktio!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tieto perheenlisäyksestä otetaan usein riemulla vastaan, mutta joskus se saattaa tulla suoranaisena shokkina tulevan lapsen vanhemmille sisaruksille. Tuoreella videolla tavataan koira, joka reagoi uuden perheenjäsenen saapumiseen koomisella tavalla.

Youtube-käyttäjä John Bachen kertoo videollaan koiralleen tämän saavan pian pikkuveljen. Kultainennoutaja reagoi lopettamalla läähättämisen kuin seinään ja kääntämällä kuononsa dramaattisesti omistajaa kohti. Uutisen kuulevan koiran ilme kertoo tässä tapauksessa enemmän kuin tuhat sanaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat