Liam Payne soolouralle – levytyssopimus jo allekirjoitettu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Directionin jäätyä tauolle fanit ovat jääneet odottelemaan kuumeisesti tietoa siitä ketkä yhtyeen jäsenistä alkavat tekemään omaa musiikkia. Ensimmäisenä bändistä lähtenyt Zayn Malik on jo julkaissut omaa soolomateriaalia, ja Harry Stylesin on myös uutistoitu solmineen oman levytyssopimuksen.

Liam Payne on nyt seurannut Stylesin ja Malikin esimerkkiä ja solminut oman levytyssopimuksen Capital Records -levy-yhtion kanssa. Liam odottaa innoissaan sitä, että hän saa viimein tilaisuuden näyttää faneilleen mihin hän pystyy yksin.

Mies kertoi Mirror-lehden mukaan olevansa todella tyytyväinen tulevan soolouransa alkamisesta, mutta pitävänsä One Directionia vielä kuitenkin hänen perheenään. Levy-yhtiö on myös innoissaan uudesta kiinnityksestä ja kommentoi Liam Paynen olevan poikkeuksellisen lahjakas 22-vuotias.